New Member Digital Captains

Back to overview

We create, distribute & optimize magical stories
Story-driven Digital Marketing Agency

In een wereld van digitale veranderingen en eindeloze mogelijkheden, zijn wij trendwatcher. We adviseren over de nieuwste kansen en implementeren die in je digital marketingmix.

Wij maken gebruik van een zeldzaam team aan specialisten en partners. Van een specialist in social media-advertenties tot een bevlogen video-editor. Een scherp oog voor ambacht verenigt de captains.

De online activiteiten van bedrijven zijn geëxplodeerd. Een sterke samenhang ontbreekt alleen vaak. Wij zijn specialisten in het creëren van synergie, waardoor werkelijke impact ontstaat.

Contact
+31 (0)15 7810909
info@digitalcaptains.nl

Adres
HNK
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
4e verdieping, unit 4

Remy Steijger Marketing Captain Als digital marketing een stad was geweest, dan was Remy de burgemeester. Hij is trendwatcher, adviseur en contentstrateeg ineen. Dat maakt hem de ideale digital captain. Hij weet als geen ander hoe je iets online onder de aandacht brengt. Hij weet exact waar jouw doelgroep zich schuil houdt. Mocht je jezelf willen vergapen aan zijn kennis, volg hem dan -net als duizenden anderen- op Twitter. RSDM.nl remy@digitalcaptains.nl

Patrons