Online Handelsmissie Sustainable Buildings & Energy Systems to Denmark and Zweden

Back to overview

Energiebesparende bouw en renovaties vormen tot 2050 een enorme en uitdagende taak voor zowel de Deense als de Zweedse samenleving. De gestelde doelen vereisen een aanzienlijke investering, evenals een interdisciplinaire aanpak op basis van de medewerking van een groot aantal verschillende experts en professionals. Zie ook hier.

Werk jij voor een MKB, scaleup of startup, scaleup bedrijf dat een technologie of service aanbiedt op het gebied van duurzaam bouwen en/of renoveren? Past het betreden van de Zweedse en/of Deense markt binnen jouw bedrijfsstrategie of wil je dat graag verder uitzoeken? Meld je dan hier vóór 14 september aan voor deze digitale handelsmissie!

Organisatoren

Nederlandse Ambassade
InnovationQuarter
FME

Overige informatie

Aanmelden
https://www.aanmelder.nl/duurzamebouw-se-dk/subscribe

Over de organiserende partijen

De Nederlandse Ambassade in Stockholm, FME, InnovationQuarter, het Regional Business Development Team voor de Baltics en Nordics, en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunen gezamenlijk Nederlandse bedrijven in de duurzame bouwsector bij hun marktexpansie richting de Scandinavische markt, in eerste instantie Denemarken en Zweden. Waar gewenst zal ook gekeken kunnen worden naar de markt in Noorwegen. Deze missie is onderdeel van een meerjarige roadmap bestaande uit verschillende events en (online) missies en beursbezoeken. Voor meer informatie over de roadmap kunt u contact opnemen met één van de betrokken organisaties.

Meer informatie, programma en aanmelden kan hier

 

Patrons