AKD becomes Patron Member of the Swedish Chamber of Commerce!

Back to overview

The Swedish Chamber of Commerce is very proud to welcome to announce that our company member AKD has become a Patron member of the Swedish Chamber. We are very pleased to welcome AKD Lawyers to our Patron family!

Wij willen een full-servicekantoor voor de Benelux zijn’

 

 

Edwin Rademakers
Managing partner

In de december-bijlage TerZake/Legal van weekblad Elsevier blikt de fine fleur van de Nederlandse advocatuur vooruit op de toenemende digitalisering en internationalisering van de dienstverlening. Erwin Rademakers, managing partner van AKD, geeft aan dat de strategie van AKD een combinatie is van specialisatie én een brede juridische dienstverlening. ,,Wij willen een full-servicekantoor voor de Benelux zijn.”

 

In het artikel getiteld ‘Advocatenfirma’s in transformatie’ wordt onder andere gesproken over het tempo van verdere digitalisering in de advocatuur.

 

Rademakers: ,,Te denken dat je als kantoor impact kunt hebben op alle ontwikkelingen, getuigt van zelfoverschatting. Voor juridische professionals is het de vraag welke software in onze markt de standaard zal worden. Dat antwoord is er nog niet.”

 

Met de aansluiting bij Interlaw is AKD ook buiten de Benelux actief. Zoals de samenwerking in bijzondere jurisdicties, zoals Uruguay. Rademakers: ,,Als een cliënt dat vraagt, weten wij wie we kunnen inschakelen.” Volgens de managing partner van AKD is het opbouwen van een eigen, persoonlijk netwerk het vruchtbaarst. ,,Op termijn is lidmaatschap van een netwerkorganisatie onvoldoende. Je moet je beperken tot bepaalde jurisdicties waarin je zelf intensief contacten legt.”

 

Click here to read more

 

Source: Elsivier

Patrons